Realizacje

Obecnie pracujemy nad..

Polędwica "Pawie oczko"
Polędwica "Pawie oczko"

Schab b/k, ze skórą i tłuszczem - smak tradycyjny. Korzyści: zagospodarowanie skórek i tłuszczu

Kozacki
Pasztet kozacki - gruboziarnisty

Pasztet grubo-rozdrobniony wieprzowy lub drobiowy, wędzony. Korzyści: zagospodarowanie głów wp., pęcherzy wp.

Kofta orientalna - wołowa
Kofta orientalna – 100 % wołowa

Wyrób o ciekawym orientalnym smaku z dodatkiem cynamonu i imbiru. Korzyści: zagospodarowane mięs drobnych wołowych
kl I i II

Nasze dokonania

Właśnie tutaj prezentujemy kolejne nasze realizacje (produkcje wyrobów) u naszych odbiorców: zakładach mięsnych, garmażeryjnych, gastronomii, dań gotowych i innych przetwórniach spożywczych. Po „najechaniu” myszką na fotkę ukaże się krótka charakterystyka wyrobu i Wasze korzyści związane z tym wyrobem: np. zagospodarowanie nadmiaru skórek, tłuszczu … a także poprawa rentowności, jakości … itp.
Kebabczeta
Kebabczeta - kiełbaski grillowe bezosłonkowe

Kiełbaski bez osłonki na grilla - smak orientalny. Korzyści: prosta i szybka produkcja, zagospodarowanie II B

Huculski zakręcony
Salceson huculski zakręcony

Salceson ze szczypiorkiem i czosnkiem. Korzyści: zagospodarowanie głów wieprzowych

Baleron domowy
Baleron domowy - długo wędzony

Karczek wp. długo wędzony - smak tradycyjny. Korzyści: zagospodarowanie karkówki wieprzowej w atrakcyjnej formie, dobre uzyski

Pasztet świąteczny
Pasztet świąteczny z galaterką

Pasztet wieprzowy, pieczony, z jajkiem i galaretką. Korzyści: ciekawa forma podania, duży popyt w okresie świątecznym

Huculska grillowa
Kiełbasa huculska grilowa

Kiełbasa wieprzowo - wołowa, grillowa. Korzyści: zagospodarowanie mięsa z głów wieprzowych

Kiełbasa dobrodzieja
Kiełbasa dobrodzieja z kaszą

Kiełbasa wieprzowa z kaszą. Korzyści: zagospodarowania mięsa wp. drobnego kl. II b

Pieczeń huculska
Pieczeń huculska - z mięsa z głów wieprzowych

Wyrób wieprzowy, pieczony, smak czosnkowy. Korzyści: zagospodarowanie mięsa z głów wieprzowych 

Gołąbki pieczone
Gołąbki pieczone

Gotowe danie w słoiku lub vacum. Korzyści: mała pracochłonność, prosta receptura  

Metrowiec
Mertowiec - pieczeń mięsna z warzywami

Wyrób garmażeryjny wieprzowy z dodatkiem bułki tartej i świeżych warzyw. Korzyści: zagospodarowanie nieplanowanej nadwyżki warzyw i bułki tartej