Realizacje
Obecnie pracujemy nad..

Schab b/k, ze skórą i tłuszczem - smak tradycyjny. Korzyści: zagospodarowanie skórek i tłuszczu

Pasztet grubo-rozdrobniony wieprzowy lub drobiowy, wędzony. Korzyści: zagospodarowanie głów wp., pęcherzy wp.

Wyrób o ciekawym orientalnym smaku z dodatkiem cynamonu i imbiru. Korzyści: zagospodarowane mięs drobnych wołowych
kl I i II
Nasze dokonania

Kiełbaski bez osłonki na grilla - smak orientalny. Korzyści: prosta i szybka produkcja, zagospodarowanie II B

Salceson ze szczypiorkiem i czosnkiem. Korzyści: zagospodarowanie głów wieprzowych

Karczek wp. długo wędzony - smak tradycyjny. Korzyści: zagospodarowanie karkówki wieprzowej w atrakcyjnej formie, dobre uzyski

Pasztet wieprzowy, pieczony, z jajkiem i galaretką. Korzyści: ciekawa forma podania, duży popyt w okresie świątecznym

Kiełbasa wieprzowo - wołowa, grillowa. Korzyści: zagospodarowanie mięsa z głów wieprzowych

Kiełbasa wieprzowa z kaszą. Korzyści: zagospodarowania mięsa wp. drobnego kl. II b

Wyrób wieprzowy, pieczony, smak czosnkowy. Korzyści: zagospodarowanie mięsa z głów wieprzowych

Gotowe danie w słoiku lub vacum. Korzyści: mała pracochłonność, prosta receptura

Wyrób garmażeryjny wieprzowy z dodatkiem bułki tartej i świeżych warzyw. Korzyści: zagospodarowanie nieplanowanej nadwyżki warzyw i bułki tartej